søndag 16 juni 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Springprofil på multihal i Ørestad Syd er sparket til hjørne

springprofil hal eksempel onlineDet lykkedes ikke politikerne i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg at blive enige om en springprofil for ny multihal i forbindelse med Arenaskolen

⋅ Forvaltningen i Københavns Kommune havde ellers indstillet til udvalget, at gymnastiksalen i forbindelse med den nye skole i Arenakvarter skulle have en såkaldt springprofil, som ellers kun findes i en anden gymnastikhal i kommunen; nemlig i Grøndalscentret. Men udvalget ville gerne have flere oplysninger om eksempelvis alternative løsningsforslag, samt yderlig dokumentation for behovet fremgår det af referatet fra mødet.

Læs: Idrætshal i Ørestad Syd dedikeres til springgymnastik

"Vi har ikke fået at vide endnu, hvilke politikere der ønskede dette og hvorfor, men vi håber selvfølgelig, at lidt mere baggrundsinfo kan gøre, at forslaget kan gå igennem næste gang," siger Lotte Søgaard, der er formand for gymnastikafdelingen i Ørestad Idrætsforening i en kommentar til beslutningen.

I referatet hedder det: "Kultur- og Fritidsudvalget anmodede Kultur- og Fritidsforvaltningen om en revideret indstilling i sagen bl.a. med en uddybende argumentation mv. samt nødvendige taloplysninger i forhold til behovet for faciliteter, der ikke eksisterer aktuelt, samt overvejelser om mulighed for kombinationsløsninger."

Læs hele dagsordenen her

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme