onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Ung sportsstjerne i samarbejde med Crowne Plaza

clara tauson tennisspiller 04 onlineDen unge tennisstjerne Clara Tauson har indgået sponsoraftale med Hotel Crowne Plaza i Ørestad

• Det er en travl ung verdenskvinde, der mandag eftermiddag lagde vejen forbi Hotel Crowne Plaza i Ørestad for at indgå sponsoraftale. Clara Tauson er navnet, og for tennis interesserede giver navnet forhåbninger om en ny stor, international verdensstjerne inden for tennis. Hun er bare 16 år og allerede regerende europæisk ungdoms-OL mester fra 2017, og U/18-europamester fra 2018.

“Vi har stået på lur for at kunne indgå en aftale med Clara i over et år, og da muligheden indfandt, slog vi til. Det er en spændende rejse, Clara er på, og den passer godt til vores egne målsætninger, og for os er det ikke så meget målet, der er det vigtige, som selve rejsen,” siger marketingdirektør i BC Hospitality Group Morten Jensen.
Aftalen er indgået med Team Tauson på Claras vegne, og lyder navnet Tauson bekendt, så er det fordi hendes onkel Michael Tauson i slutningen af firserne turede rundt på alverdens tennisbaner.

clara tauson tennisspiller 41 onlineSelv om forhåbningerne til Clara er meget store, så er hun selv meget ydmyg over for fremtiden.
“Der er mange dygtige spillere, og det handler meget om, hvordan man er på dagen. Der er stadig lang vej til at kunne slå de bedste, så det må vi se, hvordan det bliver,” siger hun.
Ifølge marketingdirektør Morten Jensen løber aftalen over tre år og er af monetær art.
“Men vi har planer om mange aktiviteter, hvor vi kan samarbejde med Clara. Hvad de består i mere præcist, vil jeg dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt,” siger han.

På ITF World Tennis Tour Juniors har Clara Tauson vundet ni singleturneringer, hvoraf sejren ved Australian Open 2019 er den største. I slutningen af januar 2019 kom hun som den første danske pigespiller nogensinde på juniorverdensranglistens førsteplads.


Ved pressemødet på Crowne Plaza deltog langt de fleste medier, og interessen for den unge tennisstjerne var stor.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme