fredag 3 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Rejsegilde på Zleep Hotel Copenhagen Arena

zleep hotel CphArena 29maj2019 bOnsdag var der rejsegilde i den bygning, der næste forår bliver til Zleep Hotel Copenhagen Arena i Arenakvarteret.

En  krans vajende fra en kran og et Dannebrog markerede onsdag rejsegildet for bygningen på Hannemanns Allé, hvor Zleep Hotel Copenhagen Arena kommer til at tage imod sine første gæster til foråret 2020.

Hotellet bliver seks etager højt og vil rumme 211 værelser ud over morgenmadsrestaurant, lounge og fitnessfaciliteter. Værelserne får et udtryk med vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

”Byggeriet skrider planmæssigt fremad, og et vellykket byggeri har stor betydning for vores investering i hotellet og det afkast, som de danske pensionister vil få gavn af mange år fremover,” lød ordene fra Christian Hartmann, direktør for Property Management i ATP Ejendomme, i forbindelse med rejsegildet.

Netop overholdelsen af tidsplanen fremhævede Henrik Skaarup fra Gråkjær i rejsegildetalen. Han takkede håndværkerne for deres store indsats og alle involverede for godt samarbejde på vejen mod det fælles mål.

Peter Haaber fra Zleep Hotels talte om de store forventninger, der er til beliggenheden ved siden af Royal Arena, Ørestad City, Metro og lufthavnen, og takkede samtidig for det gode samarbejde.

Bygningen er ejet af ATP Ejendomme, mens entreprenørfirmaet Gråkjær står bag opførelsen. ATP opfører også boligkomplekset Arenahaven bag hotellet.

Arenahaven skyder i vejret i Ørestad Syd

Første spadestik på Zleep Hotel i Ørestad City

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: