Nightclub i Ørestad

vmbjerget distortion 2008 Sjældent har der været drukket og røget så meget i metroen, som der blev natten til søndag den 8. juni, da Copenhagen Distortion nåede ud til VM-bjerget i Ørestad

Her var der fest for alle over 18, i den otte etager høje nybyggede parkeringskatedral med parcelhuse ovenpå, og køerne ved indgangene var lange allerede før midnat.

Hvor mange tusinde unge der nåede igennem er uvist, men det var umuligt at komme fra Metro stationen ved Bella Center, og hen til VM-husene uden at skulle i en stor bue udenom de ventende, der rakte langt ud på Ørestad Boulevard.

www.cphdistortion.dk stod bag festlighederne, som omfattede 56 fester i hele København i løbet af fem dage. Tilrejsende ’party animals’ fra klubber i hele Europa arrangerede hver deres fest. Som lokal forankring fik projektet støtte fra vores egen Havn & By (tidligere Ørestadsselskabet), Københavns Kommune, Kunstrådet og Wonderful Copenhagen. Hertil kommer en række kommercielle sponsorer.

vmbjerget distortion 02Slår man ordet ’distortion’ op i den engelske ordbog, står der en fordrejning af virkeligheden og sådan har mange fastboende i og omkring VM-husene nok også følt det, da de lange rækker af unge dukkede op fra Københavns centrum omkring midnat og startede en fest.
Bare skønt med noget ekstra liv - oven i det der allerede er skabt herude i Ørestad, og en enkelt aften med fuld power kan vi nok holde til, især nå V-huset i forvejen havde sin årlige ’vejfest for beboelsesejendomme’.
Så håber vi bare at Københavns kommune sendte ekstra mandskab på fra mandag morgen, da det lykkedes festdeltagerne at forlade Ørestad i en tilstand der mest af alt bragte minder frem om dengang Lorteøen (Amager) virkelig var en losseplads.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk