onsdag 2 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Marie Carmen Koppel skaber julestemning i Ørestad

marie carmen koppel higresLørdag 5. december besøger sangerinden Marie Carmen Koppel alle Balders ejendomme i Ørestad. Her går hun fra gård til gård og synger velkendte julesange for at sprede julestemning i hele området.  

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Rasmus Jørgensen, Symbion

rasmus joergensen symbionMånedens profil: Rasmus Jørgensen, Community Manager i Symbion

Læs mere ... Business

Bæredygtighed, der kan måles

baredygtighed byoghavn nov 2020Bæredygtighed skal kunne måles. By & Havn er godt i gang med sin nye bæredygtighedsstrategi, som sætter fokus på flere af FN’s Verdensmål. En årlig rapport skal med tørre tal fortælle, om målene nås og hvordan udviklingen går.

Læs mere ... Business

Flere talentprogrammer på gymnasierne

taarnby gymnasium talentholdTårnby Gymnasium er blevet optaget i det anerkendte europæiske talentnetværk ECHA, og har fået en talentkoordinator. Talentarbejde handler ikke kun om faglig udvikling for de dygtigste, men lige så meget om deres trivsel, siger talentkoordinator Ulrika Villaro.

Læs mere ... Business

Nyt netværk for lokale ildsjæle

nicolai eilstrupØrestads butikker, start-ups og mindre erhvervsdrivende har brug for et fælles forum og talerør. Det mener Nicolai Eilstrup, som har startet Ørestad Erhvervs Netværk - ØrestadEN.

Læs mere ... Business

Det bliver en lang Black Friday i Field's

fields black friday 3butikCoronaen får konsekvenser for Black Friday 27. november i Field's i Ørestad. Field's opfordrer kunderne til at undgå steder med kø. Flere butikker forlænger Black Friday med gode tilbud helt op til en måned.

Læs mere ... Business

Fornem pris for Ressourcerækkerne

ressourcerækkerne onlineLendager Group har vundet Boligfonden Kubens Procespris 2020 for Ressourcerækkerne i Ørestad Syd. Et byggeri, som kommer til at stå som et pejlemærke for fremtidens byggeprocesser. Lendager Group har taget et opgør med silotænkning og traditionelle processer i byggebranchen, og som de første indført cirkulær økonomi i et større byggeprojekt, mener dommerpanelet.

Læs mere ... Business

BankNordik i Ørestad: Vi slipper bankrådgiveren fri

turid finnbogadóttir argeBankNordik på Arne Jacobsens Allé vil droppe alle de klassiske salgsmål for rådgiverne. Nu skal de fokusere på kundetilfredshed og helhedsrådgivning i stedet for at efterleve det ene salgsmål efter det andet. ”Det er helt afgørende, at man kan stole på sin bankrådgiver, men det gør rigtig mange danskere desværre ikke," siger forretningsdirektør Turið Finnbogadóttir Arge (foto).

Læs mere ... Business

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: