lørdag 23 marts 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Kom indenfor i Cabinn Apartments

cabinn eda 0349Cabinn Metro bød forleden 28. februar velkommen til rundvisning i den nye Cabinn Apartments bygning på Arne Jacobsens Allé

 Adm. direktør Niels Fennet holdt et oplæg om byggeriet i husets nye biografsal. Arrangementet var for medarbejdere i de virksomheder, som er medlemmer af ØICC (Ørestad Innovation City Copenhagen).

Niels Fennet fortalte om hele forhistorien bag Cabinn-hotelkæden og viste nogle af de kommende hotelprojekter, bl.a. et hotel ved Fisketorvet og det nye IKEA i Sydhavnen. I Ørestad planlægger Cabinn at bygge ud endnu en gang på sin grund vest for Field's. Næste gang vil man bygge et såkaldt crew-hotel for piloter og stewardesser, der skal overnatte i København før de flyver videre.

Hotel Manager Eda Durnal viste rundt i stueetagen, hvor der er indrettet et konferencecenter med adskillige mødelokaler.

I Cabinn Apartments kan man bo i kortere eller længere tid, og værelset har både køkken og bad. Priser fra 375 DKK ved ophold over syv dage. Cabinn har gæster, som har boet hos dem i flere år.

Der er over 500 hotellejligheder i bygningen, og nogle af dem er ekstra store med separat soverum. Konceptet er som i Cabinn Metro hotellet: Småt er godt!cabinn fennet 0339cabinn apartments 0363

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.