lørdag 16 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Find ledige boliger på nyt site

nybygget rasmus og troelsTo iværksættere står bag nybygget.dk som skal give overblik over alle ledige ejer- og lejerboliger i København. Ørestad har sin egen sektion på siden

Salg og udlejning af nybyggerier er steget med over 60% siden 2015. Samtidig er markedet og informationen omkring nybyggerier alt for uigennemsigtig, mener Troels Feodor & Rasmus Brohl, som nu har skabt ejendomsportalen Nybygget.dk med et klart mål: At give et fuldt overblik over samtlige projektbyggerier samt forbinde købere og lejere direkte med bygherrerne.

”Selvom projektering og projektsalgene kører for fuld skrue er branchen stadig håbløst ”old school”, hvad angår markedsføring og overblik. Bygherrerne betaler i dyre domme til reklamebureauer og ejendomsmæglere for at promovere deres projekter. I den sidste ende går det ud over slutbrugerne, som skal igennem flere forskellige enkeltstående websites for at finde frem til netop dét projekt de vil i kontakt med. Det vil vi komme til livs med et fuldt overblik over alle projektbyggerier sideløbende med, at vi vil tilbyde en softwareløsning, hvor køber eller lejer kan handle direkte med bygherren,” siger Rasmus Brohl, den ene af de to stiftere, som har 12 års erfaring i boligbranchen. 

nybygget websitePlatformen er gratis for brugerne og er opbygget som et community. Derudover lancerer nybygget.dk en udvidet guide til de boligsøgende som eksempelvis vil vise om der på nabogrunden bliver bygget en ”klods” på 10 etager samt give et overblik over hvilke daginstitutioner, indkøbsmuligheder, parkeringsforhold der kommer i det nyetablerede område. Se byguiden for Ørestad: https://www.nybygget.dk/by-guide/orestad/ Bygherrer får desuden på platformen en softwareløsning som forbinder køber og sælger direkte med hinanden.

”Jeg stod selv overfor at skulle købe et projektsalg og blev skræmt over den minimale information, jeg kunne indhente i markedet. For mange er det en stor udskrivning at købe bolig og tilmed at købe noget som endnu ikke er opført, gør blot processen endnu mere usikker. Communitiet på Nybygget.dk vil give potentielle købere og lejere indsigt i andres erfaringer med både bygherren, området, kvaliteten af byggeriet m.v. - noget jeg selv havde ønsket fandtes, dengang jeg selv var i processen,” udtaler Troels Feodor, stifter med baggrund som marketingchef i en række internationale software startups.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.