lørdag 22 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Se nyt kontorhus med grønt tag og solceller

orestad blvd 31 visual cropSkanska har i 2018 fået tegnet et nyt kontorhus på 15-900 etagemeter til grunden mellem Bellahus og HOFOR ved Bella Center station. Men byggeriet  er ikke startet endnu

Det er PLH Arkitekter som har tegnet huset BLVD. 31 for Skanska. Arkitekterne har haft for øje at udforme en bygning som skal opføres på grænsen mellem to bygningstypologier i Ørestad.

"I øst er der lav villabebyggelse og grønne områder, og i alle andre retninger findes der høje domiciler, boligtårne og hoteller. Konceptet for kontorhuset bygger derfor på idéen om at favne både den høje bystruktur og den lave villabebyggelse samt den omkringliggende natur – derved fungerer det nye kontorhus som et bindeled mellem byen og naturen," skriver PLH Artitekter på deres hjemmeside.

"Bygningen signalerer imødekommenhed over for nærmiljøet og tilfører bydelen nye tilbud såsom en café, et mødecenter, vinterhave med kantine, store kontorlokaler og tagterrasse. Kontorhuset er skabt som et aktivt og åbent hus, der inviterer brugerne indenfor".

"Kontorhuset er designet i en slangeform med rene linjer, et industrielt touch og skrå tagflader, som giver interessante rum til lejere, der både har brug for dobbelthøje rum og for almindelige kontorlokaler- alle med god akustik og udsyn over grønne områder. Således er BLVD.31 et fleksibelt kontorhus til alle slags brugere", står der på hjemmesiden.

Skanska har erhvervet flere grunde omkring Bella Center Station. Sidste år åbnede første byggeri, et hovedsæde for SWECO. På nabogrunden vil Skanska opføre et hotel. Og endelig er der den sidste ledige grund på strækningen, som Skanska også ejer, nemlig grunden mellem HOFOR og Bellahus.

orestad blvd 31 visual 01

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: