onsdag 12 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Solstra sælger sine ejendomme i Bellakvarter

bellakvarter luftfoto 3022Solstra Capital Partners indgår aftale på vegne af Bellakvarter A/S om salg af 36.000 kvm nybyggede og udlejede ejendomme i Bellakvarter. Salgsprisen er ca 1,3 milliarder kroner.

De tre udlejningsejendomme Halldorhus, Laxnesshus og Organistens Hus i Bellakvarter er i dag solgt til klienter repræsenteret af AXA Investment Managers Real Assets. I forlængelse af handlen er der også lavet et betinget salg af en fjerde udlejningsejendom, Nadinehus, som forventes leveret, når karréen er færdigbygget og udlejet i foråret 2020. De fire ejendomme har tilsammen 396 boliger.

”Vi er meget glade for handlen. Det er tre solide boligudlejningsejendomme vi har opført og udlejet til glæde for københavnerne mange år ud i fremtiden, som vi nu sælger videre. Det er et vigtigt skridt i vores videre udvikling af Bellakvarter, og vi ser på baggrund af handlen frem til at bygge endnu flere boliger og videreudvikle kvarteret,” udtaler Johan E. Lorentzen, der er bestyrelsesformand i Bellakvarter A/S.

Bellakvarter A/S står for udviklingen af Bellakvarter, og skal i alt bygge 2.400 boliger på den tidligere parkeringsplads for Bella Center.

Bellakvarter kommer fuldt udbygget til at omfatte rækkehuse, boligkarréer, butikker, caféer, byrum og grønne parker. I den nordlige ende af kvarteret etableres erhvervsområdet Bella Business, som kommer til at rumme erhverv, handel, konference- og hotelfaciliteter.

 Genboer til Bellakvarteret er imod højhuse

Bella Center begynder at vende alting ud mod Ørestad

Enhedslisten og DF prøvede at nedstemme højhus i Bellakvarter

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: