onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Ingen idrætshal i Ørestad før 2014

nishandan_ganesalingam

Den planlagte idrætshal i Ørestad er helt central for Ørestad IF's vision og fremtidige virke. Derfor er vi naturligvis enormt skuffede over, at opførelsen af hallen er udskudt til 2014, som en del af budgetforliget på Københavns Rådhus


 

Vi vil bruge ventetiden på dialog med kommunen i forhold til at få opgraderet hallen fra en lethal uden opvarmning og omklædningsfaciliteter til en rigtig idrætshal. En ordentlig hal øger anvendelsesmulighederne betragteligt fremfor en lethal som i bund og grund er fire betonvægge og et tag. En lethal er f.eks. uanvendelig til badminton eller gymnastik.

En idrætshal, vil i bymiljøet kunne bruges som et centralt samlingspunkt, hvor beboere kan mødes til alskens aktiviteter. En god hal vil kunne danne rammerne om Ørestads fremtidige kultur og idrætsaktiviteter, som der hidtil ikke har været mulighed for.

Herudover glæder vi os over beslutningen om anlæggelse af en skøjtehal i Ørestad Syd og håber samtidig at planerne om etablering af et badeland i Ørestad bliver ført ud i livet. I forhold til den kommende skøjtehal vil vi naturligvis arbejde for at få en aktiv rolle i forhold til sportsaktiviteter i hallen. En ishockey-afdeling i Ørestad IF ville f.eks. være oplagt.

Den massive interesse og opbakning til de aktiviteter, som Ørestad IF allerede har sat i gang, beviser, at Ørestads beboere er parate til at støtte op om og deltage aktivt i at skabe liv og bevægelse her i Ørestad.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme