onsdag 21 august 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

En sejr for idrætten i Ørestad

nishandan_ganesalingamEfter massivt pres fra lokale ildsjæle anført af Ørestad IF er det lykkedes at skaffe midler til en opgradering af den planlagte idrætshal i Ørestad. Idrætshallen var oprindeligt planlagt uden omklædningsfaciliteter, men kommunen har nu fundet penge til at indlægge omklædningsfaciliteter

 

Det er en stor sejr for alle os, der arbejder for at fremme idrætten i Ørestad, at den planlagte lethal nu får omklædningsfaciliteter. Resultatet skyldes i høj grad, at vi med Ørestad IF har fået en samlende stemme for sporten i Ørestad. Og det viser, at hvis vi står sammen, så kan vi gøre meget for idrætslivet i Ørestad.

Og der er stadig mere at arbejde for i forhold til lethallen. For som planerne er nu, bliver hallen uden indlagt opvarmning, hvilket vil gøre den billigere i drift og velegnet til indendørs fodbold, hockey osv. Men sådan en kold hal vil ikke være egnet til at dyrke badminton, boksning, bordtennis, dans, gymnastik, karate, squash osv. Det vil være en stor skam, om vi får en ny idrætshal i Ørestad, at vi så ikke kan bruge den til badminton og gymnastik, som ifølge Danmarks Idræts-Forbund er to af de allermest populære sportsgrene her i landet.

Derudover vil det styrke det sociale liv omkring Ørestad, hvis lethallen blev udstyret med en cafe. I Ørestad mangler vi i den grad rum med plads til socialt samvær, hvor beboere og brugere af bydelen kan mødes og komme hinanden ved. Derfor er det oplagt at tænke dette aspekt ind også, når idrætshallen skal bygges.

Det er klart, at bedre faciliteter koster. Men til forskel fra meget andet, som kommunen ødsler penge på, så er idræt og motion en god investering for den enkelte såvel som for samfundet. Derfor vil vi i Det Konservative Folkeparti arbejde målrettet for at få bedre idrætsfaciliteter i Ørestad.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme