lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Det kendte ansigt skaber tryghed

henrik appel esbensenOrdet plejehjem er værd at reflektere over, for det skal være netop det; et hjem, hvor man som borger også modtager pleje

 

Et hjem har som oftest ikke gennemgang af en masse fremmede mennesker. Det skal de ældres hjem heller ikke have, heller ikke selvom de er kommet på plejehjem.
 
Ældre skal have et fast hold af hjemmehjælpere og sygeplejere, det skaber tryghed og følelse af selvbestemmelse, hvilket er essentielt for de ældres trivsel. Og noget man i min optik har krav på som borger, uanset alder.
 
Derfor vil vi i Socialdemokratiet bl.a. kæmpe for en udvidet klippekortsordning så de ældre får mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser fra deres eget faste personale, og ikke skal ud og finde eksterne hjælpere, hvis de ønsker sig en ekstra støvsugning op til familiebesøg eller lignende. Dette er ikke en spareøvelse, hvor kommunen skærer ned på plejen, men en håndsrækning til de ældre der giver øget fleksibilitet og tryghed i dagligdagen. Undersøgelser viser tilmed, at det bliver taget rigtig godt imod af de ældre.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews