lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Skole og svømmehal i Ørestad

jens kristian luetken• Ved dette års budgetforhandlinger arbejder Venstre for at sikre penge til at realisere planerne om mere skolekapacitet og en ny svømmehal i Ørestad

Der bliver bygget meget i Ørestad og bydelen vokser hele tiden. Med så mange nye indbyggere, hvoraf mange er børnefamilier, er det vigtigt at der ikke er usikkerhed omkring skolesituationen. Børn i Ørestad skal gå i skole i Ørestad. Det kræver, at der bliver investeret i mere skolekapacitet. Samtidig er det helt afgørende, at der også er fritidsaktiviteter i Ørestad. Sidste år blev det vedtaget at sætte gang i undersøgelserne af mulighederne for at bygge en svømmehal i Ørestad.

Der er stor mangel på svømmehaller i Københavns Kommune. Rigtig mange børn der gerne vil gå til svømning må desværre gå forgæves på grund af mangel på baner og tider i de københavnske svømmehaller. Det problem kan en svømmehal i Ørestad være med til at afhjælpe. Venstre vil derfor i de kommende forhandlinger om budgettet for 2018 arbejde for at en svømmehal i Ørestad bliver en realitet. For Venstre er det en vigtig prioritet, at de nye byområder som eksempelvis Ørestad bliver forsynet med daginstitutioner, skoler og kultur- og fritidstilbud. Det er ikke nok blot at bygge boliger, der skal også være plads til at leve i de nye bydele.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews