lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Et godt, trygt og aktivt liv

carl christian ebbesenSå er aftalen om Københavns Kommunes budget for 2018 forhandlet på plads

 I Dansk Folkeparti er vi med i aftalen, fordi vi ønsker at tage ansvar for at sikre det gode, trygge og aktive hverdagsliv for københavnerne – også i fremtiden. 

 Det gør vi med aftalen. Med den udbygger vi folkeskolen, tager hånd om de udsatte og ældre og sørger for, at der bliver bygget ungdomsboliger og idrætsfaciliteter fremover. Derudover investerer vi i kreative erhverv og turisme, så vi kan få skabt nye arbejdspladser og indtjening til kommunekassen.

 I Dansk Folkeparti er vi optaget af at få genskabt trygheden. Det skal være trygt at bo og færdes i vores by – uanset hvor man bor i byen, også efter mørkets frembrud. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi har afsat penge til vagter, der skal rundere på kommunens biblioteker, idrætshaller og kulturhuse. Der har været problemer med utilpassede unge, der larmer, begår hærværk og spreder utryghed til stor gene for de øvrige brugere. Det skal vagterne sætte en stopper for, så alle københavnere er trygge, når de låner bøger eller går i hallen en tirsdag aften.

 Med budgetaftalen sikrer vi også, at københavnerne får endnu bedre muligheder for at leve et aktivt og indholdsrigt liv. Der er afsat 43 mio. kr. til at opgradere forholdene for fodbolden i København. Der kommer et Kampsportens Hus, ligesom vi planlægger ny idrætshal, udendørs fitnessanlæg og renoverer idrætsanlæg for et stort millionbeløb. Derudover har vi afsat et større beløb, der skal hjælpe børn og unge i udsatte områder ind i foreningslivet, ligesom pensionister får gratis adgang til kommunens museer og kunsthal, og aftalen sikrer flere teaterforestillinger på kommunens plejehjem.

 Alt i alt en rigtig god aftale for københavnerne og for byen.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews