lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

LA er chokeret over overborgmesteren

heidi wang mindreLiberal Alliance chokeret over overborgmesters ignorering af københavnsk erhvervsliv

Frank Jensen er en presset mand. Enhedslisten står i meningsmålinger til at overhale ham til valget, og nu er han alvorligt bange for, at overborgmestertaburetten snart vælter under ham. Så derfor har han selvfølgelig valgt den snu strategi at smøre dem, alt hvad han kan til årets budgetforhandlinger på rådhuset.

Og det har han gjort! Budgetaftalen er ræverød. Og det vil med andre ord sige, at overborgmesteren fuldstændig har ignoreret det københavnske erhvervsliv. Det på trods af, at København scorer en fæl bundplacering i Dansk Industris nyligt offentliggjorte nationale erhvervsklimarapport.

Det er dybt useriøst og fuldstændig uhørt af en overborgmester helt at ignorere erhvervslivet.  Erhvervslivet i København har meget dårlige forhold, og Liberal Alliance gik fra budgettet, fordi det hurtigt stod klart, at der hverken ville komme midler til afbureaukratisering, til regelforenkling, til nedsættelse af de lange sagsbehandlingstider eller i det hele taget til at løfte serviceniveauet for hovedstadens erhvervsliv.

Det er klart, at Liberal Alliance på ingen måde vil acceptere den fjendtlige røde erhvervspolitiske linje, der følges lige nu på rådhuset. Erhvervslivet har været udsultet og i årevis forbigået, og vi håber byens borgere vil give os ret i at for at skabe velfærd i en by, må vi have en vækstmotor i erhvervslivet, der kan være med til at genere midlerne til vores alle sammens velfærd. Vækst og velfærd går hånd i hånd, og vi vil derfor ikke gå på kompromis med nogle af delene.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews