tirsdag 25 september 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Frank Jensen skal undersøge sig selv

finn rudaizkyOverborgmester Frank Jensen (S) skal nu undersøge sig selv. Det vil sige, at hans egen forvaltning, skal se på om det er rimeligt, at bil-ejere i Ørestad, betaler ca.12.000 kroner om året i parkering, mens man i det øvrige København kan få P-licens til 700 kroner

Da Socialdemokraterne og Enhedslisten ikke vil ændre denne åbenbare urimelighed og forskelsbehandling af byens borgere, skal man ikke vente sig noget af den "undersøgelse".

Heller ikke en helt uvildig undersøgelse af By & Havn, kommunens marionet og pengeopkræver af dyr parkering, kommer på tale. S og EL vil blokere for dette.

By & Havn er ikke en folkevalgt institution eller firma. De skal ikke stå til ansvar overfor vælgerne, men de forvalter millioner af skatteborgernes penge i et selskab, hvor der er meget begrænset åbenhed og stort set ingen mulighed for aktindsigt.

Der er stærkt behov for, at der foretages en juridisk og uvildig undersøgelse. Er konstruktionen i det hele taget lovlig? Hvis interesser er det egentlig, som By & Havn varetager?

By & Havn er desværre udviklet til en socialdemokratisk magtbase, hvor hensynet til penge og indflydelse, vægter højere end hensynet til det rimelige i, at københavnske beboere med bil, naturligvis skal betale det samme for parkering, uanset om man bor i Ørestad eller på Østerbro.

Business:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme