lørdag 16 februar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Amager Fælleds natur skal ikke bebygges

jakob naesagerVi skal værne om Københavns natur. Derfor vil vi konservative være kede af, hvis naturen på Amager Fælled bebgges

På Rådhuset skal det i maj besluttes, om byggeriet på Strandengen på Amager Fælled skal bebygges, eller om man skal flytte byggeriet. Der er foreslået flere byggefelter på Amager Fælled: Både ved DR-Byen, Ved Islands Bygge Metrostation og ved Islands Brygge Skole. Vi konservative synes, at alle forslag om at bygge på Amager Fælleds natur er dårlige forslag.

Københavns Kommune har pligt til at anvise et byggefelt, da det var forudsætningen for og betalingen for, at der er kommet Metro til København. Vi konservative synes, at den mindst ringe løsning er at inddrage og ofre den eksisterende campingplads og parkeringsplads for autocampere, så der ikke skal bygges på naturarealer.

København er unik ved at have et stykke uberørt natur meget tæt på det centrale København. Vi skal derfor bevare de nordlige dele af Amager Fælled, så det kan forblive uberørt, og så alle vi københavnere får let og hurtig adgang til den fredede natur på Amager Fælled.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme