torsdag 2 april 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

København skal fungere i hverdagen

jakob naesagerNår et nyt år begynder, giver det god anledning til at overveje, hvad året skal bruges til. På Københavns Rådhus vil vi konservative bruge det nye år til at arbejde målrettet på at få København til at fungere bedre
 
Vi har to hovedfokus.
Vi ønsker, at den københavnske folkeskole skal være landets bedste. I dag har vi i København en af Danmarks dyreste folkeskoler, men desværre ikke en af landets bedste. Vores ambition er, at faglighed og trivsel skal være i top i den københavnske folkeskole. Det skylder vi børnene. Vi skal have det meget høje fravær sat ned, og så skal vi styrke lærerne, så fagligheden bliver højere.
 
Vores andet fokusområde for at gøre København bedre i hverdagen er fremkommeligheden. Det skal være lettere og hurtigere at komme rundt i København. Derfor skal alle bydele have Metro, så alle kan færdes hurtigt og bekvemt på tværs af vores by. Også for cyklister og bilister skal vi have bede fremkommelighed. Ved at lægge mere trafik ned under jorden i bla i Metro og i en havnetunnel bliver der bedre plads over jorden til cyklister, gående og lokaltrafik.
 
Det skal også være lettere for københavnerne at finde en parkeringsplads, så vi alle undgå den overflødige søgetrafik efter de alt for få ledige parkeringspladser. I Ørestad skal der naturligvis være parkeringspladser til rådighed og til rimelige priser.
København skal fungere i hverdagen. Godt nytår.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: