lørdag 22 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Lavere parkeringspriser i Ørestad

jens kristian luetkenNu går arbejdet med at udarbejde en kommuneplan for de kommende år for alvor i gang. Kommuneplanen sætter rammerne for byens udvikling de kommende 12 år. I den forbindelse vil Venstre arbejde for at lavere parkeringspriser i Ørestad bliver et krav i kommuneplanen.


By & Havn får i de kommende år endnu flere parkeringsanlæg og i den forbindelse skulle man jo tro, at priserne så ville falde. Det er bare ikke tilfældet. Der er fortsat lagt op til prisstigninger for beboerne i Ørestad. Et privat firma ville ikke drive virksomhed på den måde, men da By & Havn er et kommunalt monopol, så behøver man jo ikke samle på glade kunder.

Helt absurd er det, at byens socialdemokratiske styre turnerer rundt med, at der skal bygges flere boliger som er til at betale. Samtidig pålægges beboerne i de almennyttige boliger i Ørestad en socialt uretfærdig ekstraskat i form af den tårnhøje pris for at parkere. Mange har et arbejde, hvor der i praksis ikke er noget alternativ til bilen. De er totalt blevet glemt i det første udkast til en kommuneplan og derfor kæmper

Venstre for at mere rimelige parkeringspriser i Ørestad bliver en del af den kommende kommuneplan.

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: