mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Gratis cykel-pitstop

Torsdag d. 22. og fredag d. 23. september kan cyklister på vej fra Ørestad mod centrum køre i pit og få tunet cyklen til vinteren. Et pit-team fra Miljøpunkt Amager i orange kedeldragter vil tilbyde morgenens tohjulede trafikanter et gratis check af cyklen og en kop morgenmokka.

Det orange hold af cykelmekanikere står klar på Christmas Møllers Plads torsdag den 22. september. Fredag den 23. september flytter de pit-holdet til Axel Heides Plads ved Bryggebroen for at give en hjælpende hånd med cyklen – begge dage mellem kl. 7 og 10, hvor der også vil være gratis kaffe fra kaffecyklen.

”Forskellen på en god og en fantastisk cykeloplevelse ligger ofte i følelsen af, hvor godt cyklen kører! Vi vil gerne hjælpe, så cyklerne er toptunede til vinteren”, siger Asger Gad, projektleder på Miljøpunkt Amager.

Miljøpunkt Amager vil med arrangementet skabe mere fokus på København som cykelby. København er fra 19. til 25. september vært for en af verdens største cykelbegivenheder, VM i landevejscykling. Hele byen vil stå på den anden ende, og der vil være en lang række arrangementer for de almindelige cyklister. Pit-stop arrangementet på Amagers to mest trafikerede steder for cyklister er støttet af Københavns Kommune, Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest lokaludvalg

”Vi vil med vores cykel-pitstop takke de cyklende morgentrafikanter fordi de er med til at gøre København til en fantastisk by at bo i! Hver eneste cyklist i København er med til at gøre byen sundere og mere miljøvenlig, men vi glemmer ofte, hvor unik København er, da næsten halvdelen af byens borgere cykler hver dag. Det er derfor, vi benytter lejligheden til at sige tak til hverdagscyklisterne, mens verdens cykelelite besøger byen”, siger Asger Gad.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: