mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

IT-café og foredrag for seniorer

senior_it_stuen_smallFra torsdag den 19. januar kl. 13-15 åbner Senior IT Stuen på Englandsvej en foredragsrække om IT med titlen "Sådan Kan Du"

 

John Knudsen, der er daglig leder af den frivillige forening, fortæller,at mange har brug for inspiration til forskellige IT emner, man er usikker på.

"Det skulle vores planlagte praktiske foredrags emner kunne hjælpe med, det er derfor vi har kaldt dem "Sådan kan du". På vores hjemmeside har vi pt. 45 emner at tage fat på. Vi er i skrivende stund ved at prioritere listen over emnerne og der vil løbende komme flere til", siger John Knudsen.

Emnerne gennemgår hvordan man løser en konkret opgave, hvilke forudsætninger, der skal være til stede og hvilke fordele man får ud af løsningen.

Til forskel fra Senior IT Stuens almindelige IT-undervisning, så sidder man ikke ved en computer, men formentligt med papir og blyant og gør notater, og der vil også være mulighed for at stille enkelte opklarende spørgsmål under foredraget.

"Vi tror, at foredragene vil kunne hjælpe den enkelte med at komme videre ogf å mere glæde af IT. I første omgang står vi selv for foredragene, men vi håber at kunne lokke frivillige gæste foredragsholdere til foredrags rækken - så er du en af dem, som kan stå for et af emnerne, ser vi gerne at du kontakter os", siger han.

Senior IT Stuen holder til på Englandsvej 47, kld. tv. Det er en forening af frivillige.

Internetcafe

Samme dag - torsdag - åbner en ny Internetcafé i Senior IT stuen. Den fortsætter også de efterfølgende torsdage klokken 10-12.  

For hvordan udfører man selvbetjening på de offentlige hjemmesider, bruger netbank, ringer gratis via internettet og få svar på, hvad det NemID er for noget?

"Idéen bag Internet Caféen er en tro på, at også de ældre har brug for at surfe på nettet. Her er der IT kyndige til stede, som kan give hjælp undervejs. Vi mener også at det kan være en måde til at finde ud af, om det hersens internet er noget for den enkelte - eller det bare er noget "opreklameret", siger John Knudsen.

Klik ind på www.senioritstuen.dk og se hvilke emner der er på plakaten de kommende torsdage fra kl. 13-15.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: