torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Med FDF spejderne ud i naturen

FDFFDF Tårnby starter en familieklasse i Ørestad og Tårnby. Hele familier tager sammen på tur i naturen. Møder andre familier og får nye legekammerater. Det kommer kun til at koste en madpakke

Aktiviteterne vil rette sig mod forældre og børn i alderen 3-10 år. Man behøver ikke at være medlemmer i FDF Tårnby eller være vant til udeaktiviteter. I efterårssæsonen handler turene om de fire elementer jord, vand, luft og ild. 

På første tur 15. september laves eksperimenter med jord og vand. 6. oktober bygger man drager og afslutter med Den store flyve-med-drage-konkurrence. 3. november laves der bål ved kredshuset Højborg på Løjtegårdsvej 232, 2770 Kastrup. Følg Ørestads Boulevard over Kongelundsvej.

Mødetid er altid lørdag kl. 10-13. Mødestedet er Byparken. Man spiser den medbragte mad undervejs. FDF sørger for vand, saftevand og servietter.

Tilmelding og evt. spørgsmål kan rettes til Signe Mehlsen på tlf. 2723 6228 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere på http://fdftaarnby.com/  og www.fdf.dk.  Facebookgruppe: Søg efter Familiemøder i Ørestaden - FDF Tårnby.

Legens Dag
FDF Tårnby iviterer for resten også til Legens Dag lørdag d. 1. september kl. 12.00-16.00 på Løjtegårdsvej 232, 2770 Kastrup. Der er lagt op til nogle timer med leg, sjov og ballade. FDFerne har udviklet en speciel leg til dagen, hvor børnene selv er med til at afgøre hvordan legen foregår. Legens Dag i Tårnby er en del af et landsdækkende arrangement, hvor FDFere i mere end 100 byer står klar til at tage imod legeglade børn i alle aldre.

Frivilligt Drenge- og PigeForbund, FDF, er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. I FDF møder børn og unge et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset race og social status.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: