torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Fest hos naboerne i Urban

urbanfestival_flagsNabokvarteret Urbanplanen inviterer indenfor til nørderi, farmers marked, lopperier, løb og masser af musik når der er Urbanfestival 1. september

 

Er det første gang man som Ørestadsbeboer stifter bekendtskab med Urbanplanen, kan man slå to flyer med et smæk og både opleve området samt få dækket weekendens behov for en rask løbetur.

Motionsløbet Urbanløbet går hele vejen rundt om området med en længde på 3,5 km, så hele familien kan være med.  Der er gratis FCK billetter plus løbspose til de første 50 tilmeldte og gode præmier til hurtigste mand og kvinde samt særlige præmier til aldersklasserne 8-12 år og 13-16 år.   

Urbanplanen har igennem det sidste år arbejdet med urbant landbrug og derfor holdes der Farmers Marked med salg af forskellige økologiske sager.  Fx har Urbanplanen, som det første almene boligområde startet samarbejde med foreningen Bybi, og det har resulteret i lækker, bæredygtig lokalt produceret honning, der kan smages og købes til festivalen.

Der vil også være loppeboder, der kommer til at sno sig ned igennem stien i parken. På scenen er der sjov med Kristian og Katrine fra Lille Nørd og derudover en bred vifte af musik indenfor forskellige genrer som reggae, hip-hop, korsang, rock og rockabilly. 
Aktiviteterne i parken tæller også blandt andet perleplade-værksted, vandpibe café og ballade med Børne-kulturpiloterne. 

Festivalen afholdes lørdag d. 1. september fra 10-17 i Remiseparken, Peder Lykkes Vej 71-73. 
Se hele programmet på www.urbanplanen.net

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: