torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Vi ved for lidt om hjertesvigt

hjertesvigtDet fleste af os kan blive forpustede og trætte af en løbetur, men for tusindvis af danskere er det langt mindre, der skal til. De er ramt af hjertesvigt og bliver udmattede mange timer efter bare fem trin op ad en trappe, og de tvinges til at sidde op og sove om natten for at kunne få luft

"150.000 danskere er i farezonen for at udvikle hjertesvigt, men kun 55.000 af denne gruppe har fået konstateret hjertesvigt og er i behandling. Og de færreste danskere kender symptomerne på hjertesvigt og ved ikke, hvordan det kan behandles", siger Margit Grome, Bestyrelsesmedlem i Hjerteforeningens lokalkomité Ørestad/ Sundby.

Lokalkomitéen har i samarbejde med Forebyggelsescenter Amager inviteret  hjertesygeplejerske Hanne Rasmussen fra hjerteafdelingen på Amager Hospital til at fortælle, hvordan hjertesvigt opstår, hvordan man kan genkende hjertesvigt, og hvordan det kan behandles.

Tidspunkt: torsdag den 8. november, klokken 15- 17.

Sted: Cafeen i Forebyggelsescenter Amager, (Sct. Elizabeht Hospital). Hans Bogbinders alle 3,  23000 København S.  Indgang inde i gården. Følge skiltene.

Det er gratis at deltage og der serveres kaffe/the og kage. Tilmelding: Er ikke absolut nødvendig. Men ring gerne til 82 20 51 00 (Forebyggelsescenter Amager).

Læs mere om hjertesvigt på www.hjerteforeningen.dk/hjertesvigt eller på  www.hjerte2300s.dk. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: