torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Trækfugletid på det nye dige

kalvebod_kystdige_2225Nu nærmer efteråret sig på fælleden. Det betyder at trækfuglene kommer fra de nordlige yngleområder på vej mod sydligere himmelstrøg. Mange vil passerer fælleden og mange vil tage kortere og længere ophold her

I år vil der være særlig gode muligheder for at opleve de mange fugle ved Klydesø. Digebyggeriet er afsluttet, så man slipper for se og høre på de mange maskiner der har forstyrret oplevelsen de seneste 2 år.

Der vil i den kommende tid blive opført 3 nye fugleskjul på den nye digekrone ud for Klydesø. Den ene får samme placering som det gamle fugletårn, der nu er flyttet til Hejresø, men de 2 andre bliver placeret på steder hvor det aldrig tidligere har været mulighed for at se udover søen og de mange fugle der raster på den.

Så nu  er der endnu en god grund til at komme ud og cykle på den nye cykelsti langs Køgebugt/Kalveboderne. En cykelsti som rigtigt mange allerede har opdaget. Men der er plads til flere. Og når du nu er af sted så husk badetøjet, vandet ved badebroen er fantastisk :-)

God tur i det grønne.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: