mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

En dukkert i mørket

vinterbad_kulturnat

Vinterbad Bryggen åbnede Havnebadet på Kulturnatten. Der var besøg af tre mobile saunaer, og mange tog imod tilbudet om en dukkert og fælles krops-opvarmning

Mange mødte frem med håndklæde, badetøj og kulturpas, og tog sig en dukkert i det fakkeloplyste mørke. Der var hygge og saunagus i tre mobile saunaer, og i teltsaunaen kunne man sågar blive pisket med birkekvast. I faklernes skær blev der fortæret kaffe og småkager.

På den nærliggende Café Nose Wise holdt formanden for Det Danske Saunaselskab Michael B. Jensen foredrag om saunaens historie, udbredelse og gavnlige virkning.

Badefesten var arrangeret af Vinterbad Bryggen sammen med Det Danske Saunaselskab. Københavns Kommunes Team Bade havde stillet sin nye store røde mobile sauna til rådighed samt tre kompetente gusmestre. 

Vinterbad Bryggen er netop fyldt et år og har snart 800 medlemmer. Foreningen arbejder på at få udvidet Havnebadet med saunafaciliteter,
omklædning, café, så det kan blive muligt for københavnere og byens gæster og turister at bade året rundt i hjertet af København. Foreningen har fremlagt planer for et helt nyt vinterbadeanlæg på Islands Brygge, tegnet af BIG tegnestuen og placeret som en forlængelse af havnebadet.

LÆS OGSÅ: BIG tegner sauna og vinterbad ved Bryggen

Det nye vinterbadeanlæg er blevet positivt modtaget af Københavns Kommune og foreningen Vinterbad Bryggen søger nu at rejse penge til at kunne realisere planerne. Se flere fotos på www.facebook.com/vinterbadbryggen.

 

vinterbad_kulturnat_02


Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: