lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Nyt team i Jokokan Ørestad Karateskole

karate jokokan marts 2013• 1 september rykkede Jokokan Ørestad Karate Skole ind i Dramasalen på Ørestad skole, hvor de nu træner  hver tirsdag og torsdag kl. 17.30-18.45

Samtidig med den nye base har Jokokan Ørestad Karate skole også fået et nyt lederteam, bestående af chefinstruktør Søren Nielsen og instruktør Kjeld Nyrup. Tilsammen har de mere end 70 års trænings- og undervisningserfaring i karate og kampsport.

Det er ikke alle som ved, at karate faktisk kan være en familiesport. Jokokan skoler under Shindenkan Danmark forbundet har stor succes med netop dette koncept på hele Sjælland. Forældre og børn træner simpelthen på samme tid i samme lektion, og det foregår også på Jokokan Ørestad Karateskole.
"Vælger man at træne som en familie,  får man et par timer sammen om ugen, hvor man fordyber sig i sig selv og sin familie – både på det fysiske plan og det mentale plan," siger chefinstruktør Søren Nielsen

karate peter linusEn dojo, som man kalder lokalet der trænes i, er mobilfri zone og hverdagens stress og jag parkeres udenfor.
"Karate handler ikke om at slås og få blå mærker, det handler om at udvikle sig fysisk og psykisk og blive kropsbevidst, hvilket er meget overset i dagens digitale Danmark," siger Søren Nielsen.

Nye elever er velkomne til prøvetime. De første tre gange er gratis – og så kan man jo tage resten af familien med. Se mere: www.jokokan.dk.

Øverst tv.: En dojo, som man kalder lokalet der trænes i, er mobilfri zone og hverdagens stress og jag parkeres udenfor.
Til højre: Peter og Linus er far og søn og har trænet sammen i Jokokan Ørestad Karate. (Fotos: Jokokan Ørestad Karate)

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

euronews