lørdag 23 juni 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Bryllupsfesten truer: Hvad skal jeg ha' på?

shopping malene 3015Personal shopper Malene Blaabjerg giver genveje til en sikker bryllups-stil

• ”Jeg skal til bryllup om to dage – og jeg kan ikke finde det rigtige tøj!”
I de travle bryllupsperiodersker det mindst to gange om dagen, at  tøj-stressede kunder møder op her i Magasin i desperat behov for min hjælp. Og jeg hjælper med glæde.

Men, lad os først kigge nærmere på hvad, det i bund og grund er, der driller.  Jeg vil, ud fra min erfaring, påstå at udfordringen ikke er at finde tøjet, men ligger gemt et helt andet sted.
For har du tjek på de grundlæggende forventninger til dit tøj, inden du går på tøjjagt?

Ofte har mine kunder ikke gjort sig klart, hvad det egentlig er, de ønsker at have på til brylluppet.
I boksen her på siden kan du se nogle af de punkter, som det vil være smart at overveje, inden du gå ud og shopper efter det det perfekte gæstelook. Det handler om farver, stil, ledsager og sko!

Og så er der dress-coden. For kvindernes vedkommende er det jo ofte en veninde, der skal giftes. Generelt er det min oplevelse, at veninder er villige til at gå meget langt for at give brudeparret en god dag, når det kommer til valg af tøj. Kvinder der normalt ikke er kjolepiger finder festkjolen frem for at glæde veninden, der skal giftes. Det er fantastisk at være vidne til.

Dét skal du have styr på inden du shopper:

Farver:
Må du bære sort, hvid, som ofte ikke er anset som god stil at gøre til et bryllup.  Og hvad mener brudeparret om farven rød - er den udelukkende til brudens mor?

Stil:
Skal kjolen være lang galla eller må den stoppe ved knæet? Kan du komme i en smuk kjole eller bukser, du kan have glæde af efter brylluppet? Ønsker du en klassisk kjole med rolig elegance, eller er du til et mere utraditionelt udtryk i tøjet?

Din ledsager:
Hvad har din ledsager på? Hvilken stil og hvilke farver? - Det kan være meget smukt at matche hinanden.
Hvad drømmer din ledsager om at se dig i til brylluppet? Spørg og mærk samtidig efter, hvad der vil give dig en god følelse at have på.

Sko:
Hvilke sko har du og er de festklar? – Tag dem endelig med når du skal shoppe. Hvis du ønsker en højhælet sko, men ikke kan bruge den, kan løsningen findes i en flad spids sko. En spids sko forlænger benet en anelse, som den høje hæl ville have gjort.

Men husk på, at det faktisk er muligt at have indflydelse på dit look inden for rammerne af en dresscode, så der er ingen grund til at være helt ude af comfortzone en hel aften. Det er her, at jeg som Personlig Shopper kan finde ind til dit personlige udtryk. Og det er vigtigt, for vi har det rigtig dejligt, når vi er trygge og føler os godt tilpas.

Mit mest enkle råd er:
Lad dig selv skinne igennem i hele dit outfit – tøj og accessories. DU skal med til festen, hele dig, og ikke kun dit ydre. Det er nu engang sjovest.
Jeg lover dig, at det er muligt, specielt hvis du har forberedt dig lidt inden din shoppingsession.

Malene Blaabjerg er Personal Shopper i Magasin Field's. Hun er uddannet stylist og tidligere skolelærer.

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

euronews