onsdag 23 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Politijulemand delte godteposer ud

skovkvarteret julefest ABegejstringen var stor, da først julemanden og efterfølgende politiet dukkede op til julefest i Skovkvarteret i Ørestad Syd
 
skovkvarteret julefest DJulemanden deler godteposer ud til en lille fyr i næsten samme kostume som ham selv. (Alle fotos: Helle Eriksen).Lørdag 25. november var omkring 70 voksne og børn samlet i Skovkvarteret i Arenakvarteret, der fik sine første beboere sidste år. Netop fordi Arenakvarteret er et helt nyt boligområde, havde politibetjent Mikkel fra lokalpolitiet Amager på Kamillevej sagt ja til at agere julemand for festens yngste deltagere. Det lokale politi vil gerne gøre opmærksom på deres tilstedeværelse på Amager, og flere beboere tilkendegav da også, at de før besøget ikke var klar over, at der var en lokal politistation. 

Med rødt kostume og hvidt fuldskæg indtog betjent Mikkel festen og delte godteposer ud til børnene, der med store øjne fulgte julemanden og var nysgerrige efter, hvor hans kane med rensdyrene var parkeret. Efter at have konstateret, at der var masser af artige børn til stede, sang julemanden en julesang sammen med poderne, og så var det tid til at begive sig videre.

Ingen af børnene fattede tilsyneladende mistanke, da en uniformeret betjent med præcis samme stemme som julemanden 10 minutter senere dukkede op til festen.

 

 

skovkvarteret julefest BHan ville vide, om nogen havde set en tyk mand i rødt kostume, for han havde kørt rimelig stærkt gennem byen med sin kane. Børnene fulgte troligt betjenten udenfor, og her fik de lov til at se nærmere på patruljevognen. Samtidig var der reflekser og keyhangere fra politiet, og børnene takkede for tingene ved at vise, hvad vej julemanden var kørt.skovkvarteret julefest CSkovkvarterets børn var noget imponerede over at se politiet til deres julefest.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme