• Redaktionen
  • Godt liv

Tilbage til rødderne

timo hofmann dec 2017Timo Hoffman står blandt andet bag LOFT, Rambla og Café 8Tallet i Ørestad. Han er også blevet Ørestadbeboer og familiefar. Nu skal der fokus på at gøre de tre lokale restauranter til naturlige mødesteder for alle i Ørestad

• "Jeg har været involveret i lidt for mange spændende udviklingsprojekter i de senere år. Nu vil jeg tilbage til udgangspunktet. Vi skal være meget mere lokale med de lokale".
Ordene kommer fra Timo Hoffman, iværksætter og restauratør og manden bag de tre spiseteder LOFT i Field's, Rambla på Arne Jacobsens Allé og Café 8Tallet i Ørestad Syd.
Han har også en restaurant på Bornholm, han startede Restaurant STUDIE i Mikado House og endnu en restaurant på Vesterbro.
I år trådte han ind i bestyrelsen for Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC).
"Ørestad er blevet mit eget hood nu. Min søn skal starte i Ørestad Skole næste år. Jeg har besluttet at koncentrere mig om de tre spisesteder her i byen," siger Timo.

Succes på LOFT
Han foretrækker at tage en formiddagskaffe med udsigt over Ørestad City fra en vinduesplads i Restaurant LOFT. Forsøget med at skabe en anderledes kvalitetsrestaurant i et storcenter har været en succes, og medvirkende til at Field's for nylig modtog en pris for at have 'Danmarks Bedste Spisesteder i shoppingcentre'.
"Vi har været med til at højne niveauet her i Field's. Men der er samtidig hård konkurrence. Vi holder dog niveauet, blandt andet takket være de mange gæster til Royal Arena".
Med rødderne mener Timo Hoffman at han hele tiden har haft en idé om at tilbyde ukompliceret, lækker mad til folk i Ørestad. Comfort Food for alle. Både forretningsfolk, turister og beboere.   
"Ørestad er ved at blive voksen, og jeg vil rigtig gerne være med til at vi lykkes med at skabe vores eget byliv herude. Så nu lancerer vi en masse tiltag, som skal lokke Ørestads beboere til at få mere ud."

Til børn, familier, alle
Planerne rulles ud i januar måned. På Rambla og Café 8Tallet omfatter de f.eks. rabatter, nye menuer, take away, familietilbud, tidligere åbningstider og brunch, som man selv kan sammensætte.
"Børn er velkomne, og vi vil gerne åbne klokken 17, så hele familien kan spise aftensmad for 500 kroner."
Til foråret vil Timo Hoffman også forbedre terrasserne foran Rambla og Cafe 8Tallet.
"Der skal være et mere 'lounget' udemiljø. I Ørestad Syd er der jo kommet et rigtig flot grønt område ved søen, og det vil vi gerne understøtte".

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk