mandag 1 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Galleri Byparken

ImagePavillonen ved Byparken i Ørestad City er i blevet til udstillingsbygning i januar og februar.

De næste tre søndage kan man se værker af billedkunstneren Minea Beha. Minea Beha har været med til at arrangere Ørestads dansefestival for unge i alle aldre, og nu er hun aktuel som billedkunstner med en række farveglade motiver. Pavillonen holder åbent de næste fire søndagemellem kl. 12 til 18. Der er planlagt forskellige aktiviteter:


25. januar kan man fra kl. 14 til 16 male på glas med børnene. Buna Coffee sælger kaffe og kakao til at varme sig på, og der vil også være hjemmebagte kager. 1. februar er der loppemarked fra kl. 12 til 16. Hvis du er interesseret i en stand i pavillonen så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8. februar er der musik i pavillonen. Programmet er endnu ikke fastlagt.

By og Havn Bylivsgruppen planlægger flere arrangementer bl.a. fastelavn, skattejagt og hundedag. Hvis du har lyst til at afholde et arrangement i pavillonen (digtoplæsning, mandegruppe, kagekonkurrence, koncert eller en workshop), så skriv til Anna Bisgaard-Nøhr på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: