søndag 27 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

10 ællinger på femte sal

andefamilie jordansen 1For nogle uger siden fik Kristian og Vivian Jordansen en gæst på deres altan på femte sal i Stævnen I i Ørestad Syd.

En andemor havde lagt sig godt til rette i en stor blomsterpotte, og under hende kunne de se en god bunke æg. Vivian prøvede at lokke familien ind i en kasse med mad, men hverken mor eller ællinger var interesserede.
"Det var jo egentlig meget hyggeligt, men vi var også klar over, at chancen for at få et godt andefamilieliv på femte sal er ret lille," fortæller Vivian Jordansen.
Efter fire ugers rugning gik der 8. maj om morgenen 10 ælllinger frem og tilbage efter deres mor på altanen.

andefamile dyreredderPeter kom med sin dyreambulance fra Dyrenes Beskyttelse. han brugte et net og en papkasse og fik familien samlet sammen.andefamile soeredningFru And og de 10 ællinger er nu alle lykkeligt "relocated" til søerne i Ørestad. Syd."Jeg passede mit 2-årige barnebarn, som syntes at det var meget spændende at se på dem inde fra stuen. Men jeg har ikke tid til at være papandemor. Så jeg kontaktede Dyrenes Beskyttelse," siger Vivian Jordansen.

10. maj kom dyreambulancen og konsulent Peter med en papkasse. Flytningen gik godt. Nede på gaden faldt nogle af ællingerne dog ud af papkassen og landede på fortovet.
Men de overlevede, og en halv time efter svømmede alle unger efter deres mor i søen i Syd.

 

 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: