torsdag 6 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Amager Fælleds Dag

amager faelled koebenhavns kreaturlaug onlineI anledning af Naturens Dag inviterer Miljøpunkt Amager, Danmarks Naturfredningsforening København og lokale foreninger til en dag, hvor man fejrer Amager Fælled og dens vilde natur.

På Naturens Dag søndag 8. september er der aktivitetsdag for hele familien på Amager Fælled kl. 10-15. Temaet er 'Mærk naturen'... Her kan man hilse på kogræsserlaugets kvier, gå på naturskattejagt, finde spiselige planter, få en tur på en pony, quizze og smage lokalt produceret honning, vin og æblemost m.m.  Der er også workshop for de små med DNs naturdetektiver, guidede ture om spiselige planter, og mulighed for at slå med le.

Amager Fælleds Dag er blevet en fast tilbagevendende begivenhed og arrangeres for 4. år i træk i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og lokale foreninger.

Programmet er under udarbejdelse men sæt kryds i kalenderen. Hvis du/din forening ønsker at bidrage med en aktivitet, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

MØDESTED: Kogræsserlaugets kofold. Det er gratis at deltage. Fælledens Dag er støttet af Amager Vest Lokaludvalg.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

Mest læste

DEBAT: