onsdag 12 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Dell samler skrald igen, og inviterer Ørestad med

dell skrald image005Fredag 20. september kl. 13.00 – 15.00 går medarbejderne i Dell Technologies atter på gaden for at samle affald i Ørestad. Anledningen er denne gang World Clean-Up Day, som officielt markeres dagen efter, altså om lørdagen.

World Clean-Up day opstod tilbage i 2008, hvor 50.000 mennesker gik på gaden i fem timer i Estland for i fællesskab at samle skrald fra gader, stræder, skove og floder. Siden har konceptet spredt sig til i dag at omfatte intet mindre end 157 lande og 18 millioner frivillige.

De lokale affaldshelte

"I Ørestad er det efterhånden blevet tradition, at medarbejderne i Dell Technologies trækker i plastichandskerne og støvsuger Ørestad for skrald et par måneder tidligere, nemlig i foråret i forbindelse med Earth Day. Og nu udvider vi affaldsindsamlingen til også at omfatte World Clean-Up Day, så det bliver en halvårlig tilbagevendende begivenhed," siger René Martin Poulsen, project manager i Dell Technologies.

Kunne De tænke Dem at tage to timer ud af kalenderen 20. september? Og være med til at holde vores bydel fri for skrald? Så tag Deres naboer eller kollegaer under armen og tyvstart World Clean-Up Day sammen med Dell Technologies, som meget gerne vil have selskab rundt i Ørestad. De kan kontakte Rene Poulsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dell-ansatte samler skrald i Ørestad (April 2019)

Dell-medarbejdere gik for kræftforskningen (Oktober 2014)

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: