12.000 har besøgt Kongelundsfortets outdoorcenter

kongelundsfortet outdoorHalvandet år efter starten for Kongelundsfortets Outdoorcenter er målet om 12.000 besøgende nået. Især børn og unge har været på centret for at klatre, sejle, løbe og opleve naturen.

Outdoorcentret er et samarbejde mellem Dragør Kommune og DGI Storkøbenhavn om at lave Kongelundsfortet om til et naturstøttepunkt, som giver alle aldersgrupper aktive oplevelser i naturen i fællesskab med andre. I dagligdagen arbejder de to faste aktivitetsmedarbejdere på Kongelundsfortet blandt andet tæt sammen med ansatte fra Dragør Ungdomsskole og frivillige fra de lokale idrætsforeninger i Dragør Kommune.

Halvandet år inde i partnerskabsprojektets 3-årige periode, som startede i april 2018, er den ene af de to officielle målsætninger for projektet blevet realiseret. Nemlig at der skal have været aktiviteter for minimum 12.000 deltagere.

Deltagerantallet fra rundede 1. oktober 12.142 deltagere, med en klar hovedvægt af børn og unge.

”Vi havde slet ikke turde drømme om de flotte resultater, som vi i partnerskab med Dragør Kommune har opnået blot halvvejs inde i projektperioden. Vi har i samarbejde formået at åbne Kongelundsfortet op mod omverdenen. Der er især kommet flere lokale børn og unge med, og vi oplever også et godt samarbejde med mange af de lokale idrætsforeninger,” siger næstformand for DGI Storkøbenhavn, Michael Gatten.

Projektet på Kongelundsfortet har fået 5,2 mio. kr. støtte fra Nordea-fonden.
Projektet forløber i 3 år med opstart april 2018 til og med marts 2021.

www.facebook.com/kongelundsfortet/

Foto: SUP aktivitet, som Dragør Ungdomsskole stod for i forbindelse med en skoleaktivitet. FOTOGRAF: Kay Weiss

 

 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk