Fodboldklubber fusionerer

oerestad if fodbold corona maj 2020 40Den populære fodboldklub ‘Ørestad Syd – hyggebold’ har valgt at slå trøjerne sammen med Ørestad IF Fodbold.

Antallet af medlemmer i fodboldklubben ‘Ørestad Syd - hyggebold’ er nu oppe på 275 i gruppen på facebook, og initiativtageren Jacob Jørgensen har indset, at med det store antal medlemmer går der alt for megen tid på administration og for lidt tid med fodbold- Så fra august vil klubben fusionere med Ørestad IF Fodbold. 

"Vi havde svært ved at få nok plads til, at alle i gruppen kunne spille. Ofte havde vi over 40 tilmeldte til træning om onsdagen, hvor vi maks. har plads til 20 på banen. Så derfor har vi ønsket bedre mulighed for banetider, og det er en af grundene til samarbejdet med Ørestad IF. Der vil også være god mulighed for at lave en masse sociale arrangementer, som vi vil prioritere meget højt. Vi har eksempelvis haft FIFA-aftener, julefrokoster og grillaftener, og alt dette vil vi gøre endnu mere ud af fremover," siger han.

jacob benedictus joergensen oerestad syd hyggebold 2020

"Vi er Ørestad"
Thomas Sahl Kellberg, som er formand for Ørestad IF Fodbold, fortæller at fusion mellem de to foreninger er en del af Ørestad IF's kampagne #VierØrestad, som skal bidrage til, at Ørestad IF er Ørestadbeboernes foretrukne forening. 

"Jacob Jørgensen og spillerne i ‘Ørestad Syd - hyggebold’ har skabt et unik tilbud, som virkelig har samlet lokalområdet om fodbold, og de skal naturligvis være en del af Ørestad IF Fodbold, hvor de får stor indflydelse på udvikling af seniorafdelingen nu og i fremtiden," siger han. 

Coronasikker fodbold uden kram og high-fives

Fodboldformand håber på rigtig fodboldbane

Endelig lys til Ørestads fodboldspillere 

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig ventelisten til HYG1 (tidligere Ørestad Syd – hyggebold) på Ørestad IF Fodbolds hjemmeside: www.orestadiffodbold.klub-modul.dkHoldet starter 10. august 2020. Prisen for andet halvår  bliver på 500 kr. Holdet har spilletider mandag, onsdag og fredag på kunstgræsbanen ved Kalvebod Fælled Skole.

orestad if fodbold seniorI 2015 vandt Ørestad IF’s herrehold i fodbold mesterskabet i SL-rækken for firmahold. Flere af spillerne havde siden 2009 spillet i den løst organiserede klub  FC Ørestad, og lavet lækkerier på grønsværen lige siden græsset voksede frem i Byparken. Da Ørestad IF blev dannet i 2012, fusionerede de to storklubber. På billedet ses bl.a.  ’Juve’, ’Buster’, Michael, ’Sprint’, Brian, ’Ringe’, Jonas, ’Kongen’ og Ali ’All-round’. Det blev til 12 sejre ud af 14 mulige. En af de mindeværdige kampe fandt sted på Kløvermarken 4. juni 2015, hvor Bauhaus måtte hjem og bygge holdet op igen, efter en regning på 2-12 fra elegangtiererne fra Ørestad. ”Hemmeligheden bag vores succes er sammenholdet. Flere af os har spillet sammen siden 2009. Nogle er flyttet fra byen, men der er også kommet nye gode spillere til. Og desuden har vi god støtte med Ørestad IF i baglommen,” sagde spillende holdleder René Ploug Rønning.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk