Ørestad IF har brug for en maskot

orestadif maskot konkurrenceNu kan man hjælpe Ørestad IF med ideer til en maskot, og deltage i en tegnekonkurrence.

Maskotten skal gøre foreningen endnu mere hyggelig og sjov at være en del af, og som kan være med til at styrke fællesskabet og sammenholdet på tværs af afdelingerne.

"Det er en maskot, som kan high-five løberne, heade med fodboldspillerne, dunke med basketspillerne, drible med håndboldspillerne og lave piruetter med gymnasterne," skriver Ørestad IF.

Alle i Ørestad kan indsende deres bud på, hvordan maskotten skal se ud, hvad den skal hedde og hvad dens historie er. Kravene er blot, at Ørestad IFs maskot skal være glad, indeholde ØIF's farver (grøn, sort og hvid), og at den skal kunne heppe på alle afdelinger. En dommerkomité bestående af medlemmer fra ØIFs bestyrelse vil udpege vindertegningen.

På baggrund af vindertegningen vil der blive produceret en rigtig maskot - som vinderen bliver den første til at møde i levende live. Præmien (udover ære og berømmelse) er et gratis medlemskab i sæsonen 2021/2022 i en valgfri afdeling i Ørestad IF (Gælder for kontingenter indtil 1.600 kr.).

Sådan gør man: Indsend tegning samt maskottens navn og en lille historie om maskotten til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 13. maj – skriv “maskot” i emnefeltet. Vinderen får direkte besked. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk