mandag 11 november 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 københavn

Ungemagt Amager vil give de unge en stemme lokalt

street movement parkour onlineAmager Vest vil i løbet af efteråret 2019 blive en forening rigere. Det sker fordi Amager Vest lokaludvalg har bevilliget 47.500 kroner til at oprette Ungemagt Amager, et ungeforum som skal sikre at de unge får en stemme lokalt.

Læs mere ... KØBENHAVN

Flere vælger folkeskolen

skole start DSC 7665I sidste uge havde over 4.000 børn deres første skoledag på en af de 70 københavnske folkeskoler. Og de københavnske forældre vælger i stigende grad folkeskolen frem for en privatskole.
Det står i kontrast til udviklingen på landsplan, hvor privatskolernes andel af eleverne har været støt stigende over det seneste årti.

Læs mere ... KØBENHAVN

Selinevej ikke særlig egnet til festivalplads

festivalplads onlineByskoven og Selinevej er stadig i spil som Københavns nye festvalplads til 50.000 gæster. Men måske er andre steder som Kløvermarken eller Valbyparken bedre egnet, mener Kultur- og Fritidsforvaltningen. Kommunen beslutter snart hvor fremtidens Roskildefestivaller skal foregå.

Læs mere ... KØBENHAVN

København skal være en bedre studieby

itu studerendeKøbenhavn er Danmarks største studieby med over 70.000 studiepladser. De mange unge har problemer med boligmangel, stress og ledighed efter uddannelsen. Københavns Kommune lancerer nu en strategi for København som studieby

Læs mere ... KØBENHAVN

Urbanplanen er blevet et mere roligt kvarter

urbanplanen 0110Nye undersøgelser viser at folk føler sig markant mere trygge på Vestamager end for bare to år siden. Årtiers social indsats ser ud til at have skabt en god spiral blandt de unge i Urbanplanen

Læs mere ... KØBENHAVN

Fabrikken for Kunst holder åbent hus

fabrikken onlineOplev hvordan professionelle kunstnere arbejder, og se hvor kunsten bliver skabt

Læs mere ... KØBENHAVN

Stor organisationsændring i By & Havn

byoghavnBy & Havn ændrer organisationen for at sikre mere fokus på salg og udlejning. Udlejningsområdet opprioriteres, og der udnævnes en ny salgschef. En kommende ny direktør skal have ansvar for Ejendomme & Byliv og der vil blive sat endnu mere fokus på bæredygtighed, byliv og omdømme.  Endelig får kommunikationsafdelingen også ansvar for Borgerdialog.

Læs mere ... KØBENHAVN

Den Blå Planet fejrer 80 år med haletudser og hajer

den blaa planet snog onlineHistorisk udstilling markerer 80 års udvikling for Danmarks Akvarium og Den Blå Planet

Læs mere ... KØBENHAVN

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme