Lufthavnen vil netværke med naboerne om miljø og udbygning

lufthavn ny station onlineKøbenhavns Lufthavn står foran en kraftig udvidelse og vil i dialog med naboerne

• Der kommer over de kommende år til at ske store ændringer i og omkring Københavns Lufthavn (CPH), der gør sig parat til de omkring 40 mio. passagerer, der i fremtiden vil passere gennem lufthavnen. Blandt andet skal der anlægges nye spor omkring stationen og etableres en ny station, og som om ændringerne ikke er nok, så har lufthavnen også lanceret en ny klimastrategi, der skal gøre CPH til en global foregangslufthavn, når det gælder fremtidssikrede løsninger på luftfartsbranchens klimaudfordringer.

Læs også: Københavns Lufthavn får ny station til milliarder

Både klimastrategien og udvidelsesplanerne kan give anledning til masser af spørgsmål fra naboerne, så derfor inviterer CPH til nabomøde 2. maj i Vilhelm Lauritzen Terminalen, hvor lufthavnens eksperter inden for trafik, byggeri, miljø og planlægning også vil være til stede og svare på spørgsmål og lytte til betragtninger.
Ved mødet vil det også være muligt at tilmelde sig lufthavnens nye nabonetværk, som etableres for at skabe en tættere relation til lokalmiljøet og kunne indgå i en tæt dialog med naboerne.

Tid: Torsdag 2. maj kl. 18:00-19:30
Sted: Vilhelm Lauritzen Terminalen, Vilhelm Lauritzen Allé 1, 2770 Kastrup
Tilmelding: Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk