lørdag 22 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Forfald foran fyret

film the lighthouse'The Lighthouse' river og flår i sit publikum på en stille, rolig og sorthvid måde.

Læs mere ... Anmeldelser

Underholdende, kunstnerisk og socialt indigneret

film parasiteSEKS STJERNER: Sydkoreanske Parasite maler med hele paletten af filmiske virkemidler og vil få selv det actionglade Hollywood-segment til at kigge med. Hele vejen til slut.

Læs mere ... Anmeldelser

I Frankrig er der ingen berøringsangst

film lesmiserables oMed masser af absurd humor og hårdkogt realisme skildrer ny politifilm ghettolivet i Paris’ forstader, uden at det koger over med hverken rigtige meninger eller hadsk racisme.

Læs mere ... Anmeldelser

Mord, humor og amerikansk kernehistorie

film the irishman 2Scorsese har endnu engang begået en gangsterfilm fuld af karakter, miljømættet stemning og så meget suspense, at man bliver ved til det sidste. Hele 3,5 timer.

Læs mere ... Anmeldelser

Stoffer, poesi og erotiske sange

film leonard cohen marianne ihlenNy dokumentar om sangeren Leonard Cohen og hans norske muse Marianne romantiserer de vilde 60’ere med fri sex, syre i den græske sol og et drømmende kulturliv.

Læs mere ... Anmeldelser

Storby-cowboys, dollars og en gammel kending

film el camino breaking badKult-serien Breaking Bad er tilbage, og nu er det op til den evigt uheldige anti-helt Jesse Pinkman at flygte fra politi og gangstere og redde sit eget liv.

Læs mere ... Anmeldelser

Dansk fotografkunst i norsk drama

film ud og stjaele heste 7Man mærker jagtgeværets skud, elvens brusen og hestenes klove i det sanselige og billedmættede drama Ud at stjæle heste om en ældre mand, der husker tilbage på en uforglemmelig og dramatisk sommer.

Læs mere ... Anmeldelser

Storbyslum, blod og indre dæmoner

film jokerI Joker får både systemet og forældresvigt skylden for Jokerens ondskabsfulde mani. En mani spillet mesterligt af hovedrolleindehaver Joaquin Phoenix i en rystende, psykologisk thriller-noir.

Læs mere ... Anmeldelser

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: