torsdag 15 november 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Elsker, elsker ikke

gymnasium forestilling2017 2329Ørestad Gymnasiums Multiforestilling 2017 bliver fyldt med forelskelser og heartbreaks

• Ørestad Gymnasium gentager succesen fra sidste år. Igen i år kaster næsten 100 elever og tre lærere sig ud i en multiforestilling, hvor scenerne består af elevernes egne historier. Fiktive, som sande historier, der er skabt som en montage af en masse små scener og sekvenser, hvor forelskelse og heartbreaks er det fælles tema. Et emne som alle kan, har eller vil stifte bekendtskab med.

gymnasium forestilling2017 2423Scenerne består af elevernes egne historier. Fiktive, som sande historier, der er skabt som en montage.Multishow med egen Kosagruppa
For kunne kalde det en rigtig multiforestilling, har eleverne arbejdet med flere udtryksformer. Alle eleverne har været inddelt i de grupper, de gerne ville arbejde med; skuespillere, musikere, dansere, mediefolk, PR og backstage.
Der vil være skøre, intense, humoristiske og kærlige indslag som eleverne har arbejdet på ned til mindste detalje. Alt sammen for at vise de fleste sider af, hvad der sker, når man er forelsket eller blevet dumpet, og sidder tilbage med et knust hjerte.  
Som noget helt nyt har man i år valgt at lave en ‘Kosagruppa’, inspireret fra tv-serien SKAM. Kosagruppa skal sørge for hygge og god stemning, når alle mødes hver onsdag og de udvalgte øve-weekender.

gymnasium forestilling2017 2445

'Elsker, elsker ikke'  har premiere 15. november 2017 og spiller tre gange:
- onsdag 15. november kl. 19.00
- torsdag 16. november kl. 19.00
- fredag 17. november kl. 19.00
Alle er velkomne. Caféen åbner kl. 18:30. Billetpris: 30 kr. Man kan reservere billetter ved at skrive en mail til Mette Asaa (dramalærer): Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser