onsdag 23 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Roma Musikfestival for hele familien i DR Koncerthuset

calibutbandEt nyt samarbejde mellem DR Koncerthuset, G/F Universistetskvarter og GFS Ørestad giver Ørestads beboere og medarbejdere mulighed for at få billige billetter til en helt ny festival i Ørestad

Søndag 8. april er det Den Internationale Roma Dag og i den anledning åbner DR Musikariet dørene for Roma Musikfestival, som byder på koncerter, dans, talks, workshops og udstillinger. Kunstnerne er russiske, spanske, rumænske og danske roma-musikere. For eksempel kommer Nicolay Verbitskii Group fra Rusland og den dansk/rumænske romamusiker George Mihalaches Orchestra.

Alle Ørestads beboere, universiteter og arbejdspladser kan få en billig billet til Roma Musikfestivalen 8. april klokken 11.30. Den koster 50 kroner! Billetter på dette link.

I forlængelse af festivalen afholdes en koncert med flamenco-musik og dans med Aarhus Jazz Orchestra og det spanske roma-ensemble Perico Sambeat. Til denne koncert kræves særskilt billet. Men til gengæld giver billet til flamenco-koncert samtidig adgang til Roma Musikfestival. Billet til flamenco-koncert (inkl. Roma Musikfestival) kan du få her.

romafestival program

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser