torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hvordan vælges den helt rigtige sovesofa?

sponsor bedrenaetterEn sovesofa er en genial løsning for dig, der gerne vil spare nogle kvadratmeter i din bolig. En sovesofa kombinerer din seng og din sofa til ét enkelt møbel, hvilket giver dig mere plads i boligen. En sovesofa giver dig også bedre muligheder for at have overnattende gæster

 

Når du skal ud og investere i en sovesofa er det vigtigt, at du er fokuseret på, at sovesofaen først og fremmest opfylder dine behov som køber. Her får du nogle eksempler på, hvad du bør se efter, når du investerer i en sovesofa til din bolig.

Skal din sovesofa være med chaiselong?
En større sovesofa er en sovesofa med chaiselong. En chaiselong gør det muligt at ligge og evt. også sove på sofaen uden, at den er slået ud. Derudover ser det godt ud med chaiselong, og de er også super behagelige at ligge på i de fleste tilfælde. Sovesofaer kan købes i mange forskellige typer og designs, hvilet betyder, at du skal tage stilling til disse ting. Du skal ligeså vurdere, om sovesofaen skal være en u-sofa, eller om du ønsker en sofa i et almindeligt design uden chaiselong osv.

Størrelsen på din sovesofa
Nogle ønsker en stor sovesofa, fordi de dermed har mere soveplads, men de har samtidig også en større sofa, når den ikke er slået ud. Du skal gøre op med dig selv, hvad du har behov for. Ligeledes skal sovesofaen også kunne være i din bolig, så bor du småt, er det oplagt at købe en mindre en af slagsen.

Opbevaringsplads
Hvis din sovesofa har opbevaringsplads, er det kun en bonus. Her kan du nemlig ligge ekstra sengetøj, så det er helt sikkert en god idé at give de ekstra penge for en sovesofa, der også kan bruges til opbevaring. Du kan naturligvis også opbevare nogle andre ting i skufferne, da det er din sovesofa, og det er helt op til dig, hvad du ønsker at bruge din sovesofa til.

Husk at tjekke om sengen er god
De billige sovesofaer kan være ret så hårde at sove på, og de fleste vil ikke bryde sig om at sove på en hård madras hele natten. Derfor bør du bruge nogle ekstra penge på at investere i en sovesofa af høj kvalitet, så dine gæster kan sove godt, når de besøger dig. Tjek derfor inden du køber sovesofaen, om man rent faktisk kan ligge godt på den, når den er slået ud som en seng.

Her kan du finde din sovesofa
Uanset hvilken type sovesofa du er på udkig efter, kan du finde den på Bedrenaetter.dk, hvor de har et stort udvalg af sovesofaer.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: