mandag 13 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Vind over den hårde vinter med det rette udstyr til saltspredning

sponsor dk tecNår vinteren og de dertil hørende frostgrader begynder at sætte ind, er det nødvendigt at holde is og sne væk fra veje, fortove, cykelstier mv., så det stadig er sikkert at færdes i trafikken. Dette er muligt at gøre på flere forskellige måder, og den mest effektive og vedholdende måde at holde sneen væk på, er gennem saltspredning, der kan holde en solid is væk fra overfladen på veje, fortove og lignende

 

Desuden vil salt også kunne smelte lettere snefald gennem længere tid, hvormed man ikke hele tiden skal rydde sneen. Salten kan ydermere tage det værste af sne og is, hvis man eksempelvis ikke er hjemme i perioden, hvor det ellers ville være ideelt at skrabe sneen væk.

Små saltspredere til mindre brug
Der findes mange forskellige typer af saltspredere, og det er muligt at få nogle mindre typer i form af centrifugalspreder og valsespreder, der er mindre modeller, man let kan skubbe. Sådanne typer af saltspredere vil oftest kunne rumme 50-80 liter alt efter saltsprederens størrelse, og dette vil være mere end tilstrækkeligt til at få saltet sin del af fortovet, indkørslen osv. Denne model er også ganske let at benytte sig af, da den ikke kræver andet udstyr, og man skal blot sørge for at skubbe den. Når man så skubber den, vil hjulenes bevægelse dreje en aksel, der er kombineret til en lille spreder, som vil sprede saltet i beholderen ud.

Saltspredere til maskiner til mere omfangsrigt brug
Er der tale om saltspredningsopgaver af lidt mere omfangsrig karakter, kan det være en fordel at vælge sig en større variant, der kan indeholde en større mængde af salt, således man ikke hele tiden skal påfylde salt, når man skal salte længere veje, fortove, cykelstier eller større parkeringspladser. En anden graverende fordel ved en sådan type er, at den også vil være drevet af en maskine i form af en bil, traktor, truck eller lignende. Disse vil være særdeles lette at montere, mens de ydermere er ganske effektive, da man hurtigt kan få saltet store områder grundigt i de kolde vintermåneder. Bliv klogere på de forskellige modeller her.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: