torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Tre effektive træningsformer

sponsor billig fitnessDer er mange måder, hvorpå du kan træne din krop, og den måde, som passer bedst til dig, afhænger af, hvad du ønsker at få ud af træningen. Mange vælger at benytte sig af yoga, andre benytter sig af aerobic, og som noget forholdsvist nyt vælger rigtig mange at benytte sig af træning med kettlebells

Det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i de mange former for motion og træning, som du kan berige din krop med. Nedenfor er der derfor listet tre måder, hvorpå du er sikret en høj forbrænding.

Yoga, aerobic eller kettlebell
Yoga er en træningsform, som udføres i et langsomt tempo, der dog alligevel får pulsen op. Af nogle af de fordele, som der er ved denne form for træning, kan nævnes den hurtighed og smidighed, som kroppen får opbygget. Derudover stimuleres både fordøjelse, hormonbalance samt blodcirkulation, hvorfor man med yoga er sikret en langt bedre form, der på længere sigt også kan føre til et ønsket vægttab.

Aerobic er en træningsform, som hovedsageligt består af løb, hop og gang i forskellige kombinationer og variationer. Derudover udføres også øvelser, der sørger for, at hele overkroppen kommer i bevægelse. Aerobic er således en måde, hvorpå især konditionen øges gennem træningen, ved at pulsen kommer helt i vejret, og der bliver forbrændt en stor mængde energi.

Den tredje form for træning er kettlebell-træning. Denne træningsform er blevet utrolig populær inden for de seneste år, hvilket blandt andet kan skyldes, at hele kroppen kommer i bevægelse og trænes. Træningen giver derfor en ekstrem høj forbrænding og kan dermed også føre til et ønsket vægttab. Derudover er det et utrolig billigt træningsredskab, som kan bruges i hjemmet.

Vil du prøve at træne med kettlebells?
Vil du gerne i gang med træningen, og ønsker du, at det skal foregå i hjemmet, således du sparer den tid, det tager at benytte sig af et fitness-center? Synes du, at træning med kettlebells således lyder som noget for dig? Så se det store og billige udvalg af kettlebells i forskellige vægtklasser som udbydes online ved at klikke her.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: