torsdag 2 juli 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Her er fordelene ved leasing af bil

sponsor findleasing.dkAt lease biler vinder mere og mere ind i Danmark. Det ses, at både den ældre og yngre generation har fået øjnene op for leasing af biler. En af hoveårsagerne til dette er, at man forbinder leasing med er mere sikkert ”køb”, som er uden overraskende gebyrer

Leasing af bil foregår på den måde, at du skal hoste op med et fast pengebeløb hver måned til at ”leje” bilen i en vedtagen tidsperiode. Normalvis ligger tidsperioden på 1 til 3 år for privat bilister. Det firma, som leaser bilen til dig, har ejendomsretten i den aftalte leasingperiode. Det er altså leasingselskabet, som ejer bilen, mens du kører rundt i den. Det minder lidt om, at du lejer en lejlighed af en udlejer, hvor udlejeren ejer boligen.

Der vil i de fleste tilfælde skulle betales en opstartspris, når du skal lease en bil, og så starter den månedlige ydelsesbetaling fra dig fra efterfølgende måned.

Forskellige leasing typer
Man skelner oftest mellem operationel og finansiel leasing. Operationel leasing kommer oftest på tale hos private.

Operationel leasing betyder, at efter leasingperioden, så har du intet med bilen at gøre længere.

Finansiel leasing betyder, at du skal finde en ny køber til bilen efter leasingperiodens afslutning, eller hvis leasingaftalen ikke kan opsiges undervejs.

Her er fordelene ved leasing af bil
Fordele ved operationel leasing er, at nu kan køre rundt i nye biler ofte, fordi køretøjet skiftes ud inden for 1-3 år. Du leaser bilen i eksempelvis 2 år, hvor du afleverer den til selskabet. Herefter kan du lave en ny aftale og få en spritny bil. Det kan du gøre igen og igen. Andre fordele er, at mange bilister er glade for ikke at eje bilen, og du kan ofte opsige bilen tidligere. Sidstnævnte er en fordel, hvis du har svært ved at forudsige fremtiden. Måske har du barn og hund om 1 år, og så skal der et nyt køretøj til. Dog er der er minimum for, hvor lange du skal lease bilen – i mange tilfælde er det helt ned til 6 måneder ved privatleasing.

Ved finansiel leasing vil du ende med at eje bilen, når leasingperioden er slut. Det kan ses som en afbetalingsordning, hvor du betaler månedligt for bilen, og så er den din efter leasingperioden. Fordelen ved det, er at du ikke skal have penge til en bil, når du modtager den. Hvis du vil have en fed model, kan du for eksempel lease en Mercedes.

Kultur:

Godt liv:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: