lørdag 14 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Danhostel Copenhagen Amager slår endnu engang dørene op til onsdagsmiddage

partnertekst danhostel copenhagen amagerTag venner, kollegaer, studiekammerater eller familie under armen og få et afbræk midt på ugen med Danhostel Copenhagen Amagers ugentlige onsdagsmiddage. Konceptet er enkelt = et nemt, lækkert og sundt måltid mad for børn og voksne til billige penge

Lider du også af onsdags-træthed?
Så er du bestemt ikke den eneste! Følelsen af for få timers søvn siden weekenden, for mange smurte leverpostejmadder til madpakker og ugideligheden og mangel på kreativitet til at finde på et lækkert, nærende og indbydende aftensmåltid. Vi er godt nok midt på ugen, men alligevel føles weekenden så langt væk, og du har måske allerede på ugens første to dage formået at servere børnenes livretter og ved, at du ikke ligefrem bliver elsket til skyerne af ungerne, hvis du for tredje onsdag i streg serverer rugbrødsmader til aftensmad. Har onsdags-trætheden overtaget, er Danhostel Copenhagen Amagers onsdagsmiddage din redning – det gælder uanset om du er travl børnefamilie, kærestepar, studiegruppe, en flok kollegaer eller noget helt femte.

Få et afbræk midt på ugen
Ja, de fleste kender nok følelsen af manglen på kreativitet midt på ugen, så hvorfor ikke tage et afbræk og lade andre om at finde på et lækkert måltid? Danhostel Copenhagen Amager byder gæster, ”naboer” og andre indenfor, der kan se fordelen i et lækkert, sundt og prisvenligt måltid mad i hyggelige omgivelser midt på ugen. Ved selv at slippe for at stå for aftensmaden, vil du helt sikkert opleve en fornyet energi og måske endda fornyet inspiration til aftensmaden fremover. Udover at give dig muligheden for at slippe for aftensmaden midt på ugen, er onsdagsmiddage nemlig også den perfekte mulighed for at socialisere sig, hygge og snakke over et lækkert og veltilberedt måltid.

Et simpelt og hyggeligt koncept
Konceptet med onsdagsmiddage på Danhostel Copenhagen Amager er ganske enkelt: hver onsdag slår vandrehjemmet dørene op for både gæster og udefrakommende, der kan nyde et alsidigt, simpelt og lækkert måltid mad i hostellets hyggelige omgivelser. Menuen varierer hver uge og kreeres af vandrehjemmets dygtige kokke ud fra sæsonens friske og smagfulde råvarer. Uanset om du er til en klassisk pasta bolognese eller en orientalsk omgang kylling i karry med kokosmælk, vil der helt sikkert være et måltid, der får DIN mund til at løbe i vand. Inden på Hostellets Facebookside, opdaterer de løbende menuen, så du kan planlægge dit besøg. Restaurantens lækre, sprøde og varierede salatbar med et stort udvalg af forskellige dressinger og toppings er desuden altid med i prisen.

Til glæde for både børn og voksne
Det er ikke blot de mange appetitlige retter, der er indbydende ved Danhostel Copenhagen Amagers tilbud. Også den gode pris er værd at skrive hjem om. For blot 90 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 12, kan du hver onsdag mellem 17-19 spise dig mæt og tilfreds i dagens menu og sprøde salatbar. Efter middagen er gæsterne velkomne til at nyde en kop friskbrygget kaffe i det nyrenoverede loungeområde, mens børnene leger i vandrehjemmets hyggelige legehjørne.
Vil du også prøve Danhostel Copenhagen Amagers onsdagsmiddag, skal du skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du skal blot oplyse datoen på den onsdag, du ønsker at deltage samt antal gæster. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og princippet er først til mølle.

Kultur:

Business:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: