lørdag 14 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Få en pause fra vinterkulden og tag ned og nyd solen i vinterferien

partnertekst sms sunsetDe fleste danskere kan nok godt blive enige om, at vinteren godt må se at være ovre. Julen er forbi, og nu vil man egentlig bare gerne have lidt sol og varme. Heldigvis nærmer vinterferien sig, og her har man rig mulighed for at tage på ferie et sted med et lidt varmere klima. Det er en god måde at slippe lidt væk fra den travle hverdag og nyde en lækker ferie med familien

Det er altså en rigtig god mulighed, hvis man er ved at være lidt træt af vinterkulden og gerne vil ned og have lidt sol i ferien. Det er klart noget, som man kan gøre, hvad end man er en familie, venner eller blot vil selv ned på ferie og koble lidt af. Står man dog og mangler den sidste sjat penge på opsparingen for at kunne skabe en uforglemmelig ferie, så kan man få lidt hjælp fra et sms lån med hurtig udbetaling. På den måde skal man ikke mangle noget på sin ferie og kan slappe helt af uden nogle bekymringer.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har lavet en informationsside om forbrugslån: (Se her før du tager et forbrugslån)

Sådan vælger du den rette feriedestination om vinteren
Når man skal vælge den rette feriedestination i vinterferien og gerne vil et varmt sted hen, er det vigtigt, at man undersøger, hvad temperaturen er de forskellige steder. Nogle steder er klart varmere end andre om vinteren, og hvis det er det, man går efter, så bør det være fokuspunktet. Det kan variere meget, og det er klart, at der som udgangspunkt er varmere jo længere sydpå, man kommer. Dette betyder dog ikke, at man skal tage hele vejen til Australien for at få sig en varm ferie hen over vinteren. Man kan sagtens finde varme destinationer, som er tættere på Danmark og ikke koster helt så meget at flyve til. Det er blot om at undersøge, hvor der er varmest i vinterperioderne.

Kultur:

Business:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: