lørdag 14 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

E-cigaretterne vinder frem som aldrig før

sponsor smoke it

Vi lever i dag i en tid, hvor der er et meget stort fokus på alt det sunde, som der kan være med til at forbedre vores generelle helbred. Og det gælder faktisk både det fysiske såvel som det psykiske.

Derfor er det efterhånden en tendens, at folk begynder at skifte deres meget usunde og skadelige, traditionelle cigaretter ud med de mere sunde og uskadelige e-cigaretter. Og det er en tendens, som der er mange, der er glade for.

Gør det for din krop
Det handler om at tænke på sig selv – både nu og i fremtiden. For selvom vi ikke føler, at vi på nuværende tidspunkt belaster vores krop og gør skade på den, så vil hver enkelt cigaret, som vi ryger føre til en smule mere gene. Og det er bestemt noget, som der vil kunne mærkes i fremtiden, når kroppen bliver ældre.

Hop med på bølgen
Og med den sundhedsbølge, som der i dag ruller ind over især det danske samfund, kan det ikke komme som nogen overraskelse, at der er mange, der har fået øjnene op for de mange ulemper, der er ved de traditionelle cigaretter. Og derfor er de mange steder blevet skiftet ud med de mindre skadelige e-cigaretter.

Find e-cigaretter online
Er det også en tendens, som du vil følge? Så bør du tage et kig online. Her på siden finder du nemlig et meget stort udvalg af alt, hvad du skal bruge for at komme til at kvitte dine usunde cigaretter. Her finder du e-cigaretter i alle farver og størrelser, hvorfor du kan finde en, som matcher dine behov. Lige såvel som du også finder et stort udvalg væsker med forskellige smagsvarianter. Med dem vil du pludselig opleve, at den grimme lugt og smag forsvinder, og det er selvom, at du bibeholder en følelse af at ryge.

Kultur:

Business:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: