lørdag 14 december 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Det er en klassisk fejl at låse sig selv ude

sponsor laasebussenMåske har du prøvet det. Du er kommet til at smække døren, uden at få nøglerne med. Eller måske har du prøvet at miste dine nøgler ude i byen? Det er en trist situation, men der er ikke andet for end at få fat på låsesmeden, når det sker.

Det er således også en fejl, der heldigvis er let at rette op på igen. Det handler bare om at vide, hvor man skal henvende sig, når man gerne vil ind i ens hjem igen uden at være tvunget til at brække døren op.

Få hjælp til akut oplukning af dør
Der findes heldigvis hjælp i form af akut oplukning af dør, og det betyder, at du kan komme ind i dit hjem, hvis blot du får autoriseret hjælp til at få din dør åbnet op.

Synes du, at det lyder som om, det er noget for dig? Så bør du tage et nærmere kig på Låsebussen ApS. Her kan du nemlig altid være sikker på, at hjælpen er nær, hvis du bor i eller i nærheden af enten amager, Ørestad, København, Kastrup eller omegn. Det betyder, at du aldrig skal være nervøs, når du er kommet til at lukke dig ude, og der er således heller ikke nogen grund til bekymring, hvis du har behov for akut oplukning af dør.

Når uheldet er ude
Og det er desværre noget, der er mange, der kan komme ud for. Og der er ikke noget værre, når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag, og man bare trænger til at komme i seng og få slappet af end at opdage, at man ikke fik nøglerne med sig i farten om morgenen. Eller at man i netop den fart opdager, hvad der er sket, hvorfor man fra starten får en dårlig dag og bliver stresset, fordi man er nødt til at finde en løsning på problemet.

Kultur:

Business:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: